Eveline Mos, banner luxe

De luxe van aandacht.
Voor mij hoort dat bij de maand februari.

Dat gevoel van luxe laat ik terugkomen in mijn werk.
Je ontvangt het tijdens een teambubbel. Niet alleen doordat ik een proces faciliteer dat helemaal over jou gaat, maar ook omdat ik je ontvang met lekkere koffie, mooie thee of iets verfrissend. Natuurlijk met een Zeeuwse bolus.

Vanuit De Participatiestrateeg organiseren we kennissessies. Ook daar staat de luxe van aandacht centraal. De sessies zijn opgebouwd rond een thema of vraag. We nodigen collega’s uit die jij nog niet kent of lang niet sprak. Met aandacht voor elkaar gaan we in gesprek om jouw antwoord te vinden.

De luxe van aandacht zit in luisteren naar een ander, het leveren van maatwerk en goed eten.

De luxe van aandacht

Geef een antwoord