Een teambubbel of een bruisgesprek.

Welk powermoment kies jij?

Knaagt bij jou dat gevoel van trekken aan een dood paard? Fladdert het gesprek alle kanten op als jullie bij elkaar zitten? Weet je dat de voortgang van het project afhankelijk is van de tijd en aandacht die jouw collega’s je gunnen? Hoe krijg jij de energie dan terug in jezelf en in het project? En hoe zorg je dat de teamleden weer dezelfde duidelijke focus hebben?

Een projectteam hoeft niet te voelen als een gelegenheidsgezelschap. En een project mag in de schijnwerpers staan. Sterker: een project hoort in de schijnwerpers! Het hoort te bubbelen en te bruisen!

Team – Bubbel

een workation voor jouw projectteam

Stel je voor dat je met het hele projectteam in volle focus samenwerkt aan jullie doel én toekomt aan zorg voor jezelf. Dát is een teambubbel!

Met 20 jaar ervaring als projectmanager weet ik 1 ding zeker: als we elke 2 weken bij elkaar komen voor de reguliere vergadering gaat het project niet in volle vaart vooruit. We moeten bedenken waar het over gaat, met wie we samenwerken en… o ja, dat we die acties niet gedaan hebben.

Mijn droom was om hele dagen samen te werken op een projectlocatie of om ons een week af te zonderen en het project een hele fase verder te brengen in korte tijd. Die droom maak ik waar voor jou!

In een teambubbels ontzorg ik het projectteam en begeleidt jullie door de dagen heen. Het enige waar jullie mee bezig zijn is de inhoud en elkaar. Samen maken jullie flinke stappen vooruit en genieten jullie van de fijne Zeeuwse buitenlucht.

Alle aspecten van een teambubbel op een rijtje:

  • Twee dagen samenwerken met jouw team, met de luxe van focus op jouw project.
  • Een goede slaapplaats en weldadig eten in Zeeland, de Nederlandse vakantiebestemming bij uitstek.
  • Een programma op maat zodat we samen resultaten halen waar jullie echt mee verder kunnen en minimaal 1 probleem oplossen.
  • Gefaciliteerd door een projectmanager met 20 jaar ervaring én een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar jou.
  • Een visueel verslag van jullie teambubbel cadeau als herinnering én startpunt voor het vervolgproces.

Prik vandaag nog een moment in mijn agenda om te bespreken hoe jouw teambubbel er uit gaat zien! Via de rode knop heb jij toegang tot mijn agenda.

Bruis – gesprek

voor de projectmanager die nú een probleem wil oplossen

Met mijn handen in mijn haar bespreek ik mijn worsteling met de projectmanagers uit het team. De een na de ander duikelt over elkaar met goed bedoelde adviezen en vooral manieren waarop ik dit had kunnen voorkomen. Na dit ‘gesprek’ voel ik me de slechtste projectmanager die er bestaat.

Ik keer terug naar het projectteam en vertel hen wat er is gebeurd. Zij relativeren, maar kunnen niet in mijn schoenen staan. In de week die volgt voel ik me alleen en verdrietig. Pas als ik met iemand anders praat, iemand die helemaal niet in mijn vakgebied werkt, maar wel goed luistert, valt het kwartje. De oplossing is in een paar telefoontjes binnen handbereik!

Dát is wat ik in een bruisgesprek voor jou doe!

Een bruisgesprek is voor die momenten waarop jouw werk als (project)manager wel wat gemakkelijker mag zijn. Op die momenten help ik je jouw blik verbreden en creatiever denken.

Spelenderwijs ontdekken we jouw superkracht én maken we jouw grootste probleem een stuk kleiner en simpeler.

  • Gratis & telefonisch.
  • Voor iedereen die samenwerkt.
  • Een bruisend uurtje, speciaal voor jou.

Jij prikt jouw bruisgesprek in mijn agenda via de rode knop hieronder!