Projectfacilitator

Met ruime ervaring als projectmanager in de openbare ruimte en civiele techniek kent MOS zowel de uitdagingen aan de projectmanagerszijde als die aan de zijde van de verschillende betrokkenen. Eveline Mos werkt als verbinder.

MOS slaat een brug tussen de belangen van de politiek, de aannemer, de bewoners en de projectmedewerkers. Een project is pas geslaagd wanneer het projectteam met plezier en een duidelijk doel heeft samengewerkt, wanneer het project binnen de financiële en tijdsplanning is afgerond en wanneer de betrokken partijen als ambassadeur voor het project optreden. 

MOS gebruikt visuele werkvormen om het gehele project te faciliteren. Deze manier van procesbenadering is uniek binnen de civiele techniek en heeft Eveline Mos in het verleden doen uitblinken. 

MOS biedt meer aan dan langlopend projectmanagement. Het faciliteren van projectbijeenkomsten en het visualiseren van project- of procesinformatie om andere projectmanagers te ondersteunen, hoort er ook bij.

Visueel Verslag | Visual Notes

Dit ben ik

MOS is ontstaan vanuit de creatieve kracht van projectmanager Eveline Mos.

Eveline heeft een kenmerkende manier van werken als projectfacilitator. Deze manier is ontstaan vanuit 3 krachtige kernwaarden: verbinding, betrouwbaar en doelgericht.

Als grafisch facilitator is Eveline de spin in het web van het project. Als partner van alle betrokken partijen heeft zij een luisterend oor, vraagt door en geeft aandacht. Eveline houdt het gezamenlijke doel voor ogen en zet haar grafische talent in om dat doel bij alle betrokkenen in het vizier te krijgen.

Workshop Zakelijk Tekenen

Hier kan je me voor bellen!

Projectfacilitator

Ben jij die manager die een ander type projectmanager zoekt? Of ben je de projectmanager die externe hulp zoekt zodat jij onderdeel kan zijn van je team? Dan zit je goed.

Ik duik graag in projecten die bijdragen aan een beleefbare openbare ruimte. Zowel als projectmanager en als externe facilitator zet ik diverse werkvormen in om de groepsdynamiek positief te beinvloeden en zo efficiënter samen te werken.

Praatplaat

Een praatplaat of praatprent is een tekening die jouw verhaal ondersteunt. Als een presentatie op 1 poster. In een gesprek geef jij een toelichting op de tekening, daarna geef je de tekening af of je hangt hem op en de boodschap blijft hangen bij je publiek.

Visueel verslag

Een visueel verslag vertelt het verhaal van een vergadering, lezing, workshop of congres. Tijdens de bijeenkomst laat het je anders nadenken. Na de bijeenkomst is verder praten makkelijker en leuker.

Training beTekenend Projectmanagement

Je bent projectmanager en zoekt naar een extra communicatiemiddel om efficiënter samen te werken met jouw team. Dan is deze training voor jou!

In deze tweedaagse ‘in company’ training leer je:

  • Waarom tekenen jou helpt je project op de rails te krijgen en houden,
  • Efficiënt en aantrekkelijk tekenen voor, tijdens en na de vergadering,
  • Hoe je de de daadkracht terugbrengt in je team,
  • Hoe je jouw professionals faciliteert in hun werk,
  • Welke balans je zoekt tussen jouw rollen als leider, facilitator en coach.
Visueel Verslag | Visual Notes
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly