Markers Zakelijk Tekenen Webshop

Boeken

Als je mij op LinkedIn of Instagram volgt, zie je maandelijks welke boeken ik heb gelezen of geluisterd. Het zijn er ongeveer 8 per maand en hoewel de Scandinavische detective niet kan missen, staat persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal.

Er zijn boeken die ik regelmatig uit de kast pak, maar er zijn ook genoeg boeken die ik maar één keer lees. Die bracht ik vaak naar een ruilboekenplank, maar het bleek veel leuker om ze door te geven aan andere (project)managers. Zo ontstond een heus boekwinkeltje.

• Persoonlijke bloei, grafisch faciliteren en planologie vormen de hoofdlijn.
• Van ieder boek is er natuurlijk maar 1 en die is pas beschikbaar als ik hem uit heb.
• Alle boeken zijn altijd €7,50 en je krijgt er altijd een visueel verslag van een ander boek bij.

Wil je nou eerst lezen over de boeken die ik las en de moeite waard vond? Daarvoor schrijf ik regelmatig een BoekenBlog, je vindt ze onder de tab Hersenspinsels.

Workshops

In de webshop vind je ook alle workshops over Visueel Projectmanagement. Meer informatie daarover vind je ook onder het tabje Workshop Carrousel.

Hulpmiddelen & Templates

De visueel projectmanager kán niet zonder hulpmiddelen! Denk bijvoorbeeld aan mijn e-book met de basis van zakelijk tekenen, maar ook sets met markers zodat jij optimaal kan genieten van jouw workshop!

Als jij de basismaterialen en vaardigheden hebt, heb je misschien interesse in mijn templates voor projectmanagers! Voor een aantal sleutelmomenten in jouw project tekende ik alvast een poster of serie van posters. Deze kan jij inzetten op het juiste moment, zonder zelf de metafoor te verzinnen en zonder zelf te tekenen.

Alles voor jouw goede start, en je onderhoud, als visueel projectmanager vind je in de webshop.