Round Robin – een reizend circus vol sketchnotes!

Een rond reizend boekje, gevuld met de mooiste visuele aantekeningen van jouw collega’s.

Ronde 2 is in volle gang. Met 22 deelnemers, vullen we heel 2022 de boekjes met prachtige tekeningen. Op zaterdag 14 januari sluiten we deze ronde af met een uitgebreide lunch en de laatste keer ‘doorsturen’ van het boekje.

De derde ronde zal starten in februari 2023. De inschrijvingen hiervoor zijn al gesloten! Met 20 deelnemers zit ook deze groep alweer vol.

Als je onderstaande knop gebruikt om je aan de melden, sta je dus op een wachtlijst. Voor 2024. Je bent welkom, maar weet dat je nog even moet wachten.

Round Robin geeft de mogelijkheid om te experimenteren met een mix aan stijlen en technieken.

Misschien ken je Round Robin al als creatief project waarin je werkt in elkaars boekjes. Ik organiseer een soortgelijke ronde, maar met een duidelijk thema: we maken SketchNotes / Visuele verslagen in elkaars boekjes.

  • De groep bestaat uit minimaal 10 mensen.
  • Je start in je eigen boekje en stuurt die door naar de volgende persoon op de lijst.
  • In de twee weken daarna werk je in het volgende boekje.
  • Als we allemaal blijven tekenen en doorsturen, komt ons eigen boekje vanzelf bij ons terug.

Tijdens het project hebben we als groep contact met elkaar via whats app. Voor de laatste uitwisseling van de boekjes komen we bij elkaar zodat we allemaal kunnen bladeren in alle boekjes.

Door mee te doen stimuleer je je eigen creativiteit.

Geloof je me niet? Dit deelden deelnemers tot nu toe:

Geweldig, zo leuk om al die verschillende stijlen bij elkaar te zien!! Ik vind dit zo’n leuk project 😍 – Sandra

En, het volgende boekje is hier net binnen…… nog wat werk afmaken en dan ga ik het op mijn gemak open maken en bekijken. Ik vind dit echt leuk! – Lily

Super cool! Ik merk dat ik mezelf per boekje meer toesta. Maar heb wel steeds het stemmetje: “Maar het moeten éigenlijk wel sketchnotes zijn, heh, Peet.”
Maar ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Als deze RR aan iets ruimte heeft gegeven, is het wel mijn creativiteit…. – Petra

Wat een plezier al die vrije expressie. Zo goed voor onze creativiteitsspier, die is bij een ieder echt in topconditie 🤩 – Angélique

Ik voel mijn beperkingen en merk dat oefenen me makkelijker en meer toegang tot mijn creativiteit geeft. – Jacobien

Alle waardering is geheel wederzijds! Ik kan me zo enorm ophalen aan alle handschriften, tekenstijlen, boodschappen en creatieve invalshoeken. Heer-lijk! Al heel veel uurtjes kijkplezier beleefd! 🙌 – Steven

Mijn bijdrage in het boekje van Jacobien.

Terugblik op eerdere Round Robin Rondes