MOS Projectfacilitator versimpelt, verbindt & visualiseert.

MOS is ontstaan vanuit de creatieve kracht van projectmanager Eveline Mos.

Ik help jou door:

  • De betrokkenheid en samenwerking in jouw projectteam te vergroten.
  • Energie aan te wakkeren en doelgericht in te zetten voor jouw projecten.
  • Zakelijk tekenen en faciliteren te koppelen aan jouw projectmanagementkwaliteiten.

Eveline heeft ervaring als projectmanager in de openbare ruimte

Ik heb een kenmerkende manier van werken als projectmanager: ik faciliteer het projectteam. Volgens mij is het mijn voornaamste taak om de professionals te laten samenwerking in een uniek team en aan een unieke oplossing. Liefst richting het beste resultaat voor de burger (onze klant). Mijn vraag aan mezelf is daarom: “hoe moet ik mij gedragen om anderen hun beste werk te laten doen?”

Zakelijk tekenen helpt daarbij en maakt me een ‘grafisch facilitator’. Ik ben de spin in het web van het project. Als partner van alle betrokken partijen heb ik een luisterend oor, vraag door en geeft aandacht. Ik hou het gezamenlijke doel voor ogen en zet mijn grafische talent in om dat doel bij alle betrokkenen in het vizier te houden.

Deze manier van werken is ontstaan vanuit 3 krachtige kernwaarden: verbinding, betrouwbaarheid en doelgericht werken.

Van projectmanager naar projectfacilitator

Nadat ik heb gewerkt in meerdere organisaties en aan nog meer prachtige projecten, ben ik gestart met het faciliteren van bijeenkomsten van andere projectteams. Als extern facilitator sta ik los(er) van de inhoud, al weet ik nog steeds waar het over gaat, en kan ik anders kijken naar de dynamiek in het team.

In veel teams zie ik mensen samenwerken aan een technische of verkeerskundige inhoud. Die inhoud is mega interessant, maar ik hoorde ooit de wijze uitspraak “technische kunnen we alles maken”. Waarom praten we daar dan zo enorm vaak over? We mogen het niet vergeten, maar mogen wel meer aandacht geven aan de mensen in het projectteam en de mensen daaromheen. Hoe werken zij samen? Wat zijn hun persoonlijke wensen? Welke bewegingsvrijheid hebben zij nodig om het beste resultaat te bereiken?

Het is mijn missie om de menselijkheid terug te brengen in technische projecten.

Daarom heb ik voor jou:

  • Dagelijks nieuwe inspiratie via LinkedIn en Instagram.
  • Een maandelijkse nieuwsbrief met uitdagingen om jouw rol als projectmanager een boost te geven.
  • Elk kwartaal een workshop voor jouw persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling van een projectteam.
  • De kans om jouw volgende projectbijeenkomst bijzonder mooi en bijzonder effectief te laten zijn.