MOS Projectfacilitator versimpelt, verbindt & visualiseert.

MOS is ontstaan vanuit de creatieve kracht van projectmanager Eveline Mos.

Ik help jou door:

  • De betrokkenheid en samenwerking in jouw projectteam te vergroten.
  • Energie aan te wakkeren en doelgericht in te zetten voor jouw projecten.
  • Zakelijk tekenen en faciliteren te koppelen aan jouw projectmanagementkwaliteiten.

Het is mijn missie om de menselijkheid terug te brengen in technische projecten.

Ik heb een kenmerkende manier van werken als projectmanager: ik faciliteer het projectteam. Volgens mij is het mijn voornaamste taak om de professionals te laten samenwerking in een uniek team en aan een unieke oplossing. Liefst richting het beste resultaat voor de burger (onze klant). Mijn vraag aan mezelf is daarom: “hoe moet ik mij gedragen om anderen hun beste werk te laten doen?”

Zakelijk tekenen helpt daarbij en maakt me een ‘grafisch facilitator’. Ik ben de spin in het web van het project. Als partner van alle betrokken partijen heb ik een luisterend oor, vraag door en geeft aandacht. Ik hou het gezamenlijke doel voor ogen en zet mijn grafische talent in om dat doel bij alle betrokkenen in het vizier te houden.

Deze manier van werken is ontstaan vanuit 3 krachtige kernwaarden: verbinding, betrouwbaarheid en doelgericht werken.

Daarom heb ik voor jou:

  • Dagelijks nieuwe inspiratie via LinkedIn en Instagram.
  • Regelmatig een uitdaging om jouw rol als projectmanager een boost te geven.
  • Elk kwartaal een workshop voor jouw persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling van een projectteam.
  • Het programma Betekenend Projectmanagement vol mooie lessen en gelijkgestemden.
  • De kans om mij in te huren voor jouw project of projectbijeenkomst.