Boost je Creativiteit: Een Visueel Avontuur in MOS Projectfacilitator’s Round Robin!

Boost je Creativiteit: Een Visueel Avontuur in MOS Projectfacilitator’s Round Robin!

In deze ronde van de round robin serie namen 30 collega visualizers deel aan een creatief avontuur. Met elk een eigen boekje begonnen we met visuele zelfintroducties en stuurden de boekjes vervolgens door. Als projectfacilitator verdeelde ik de groep in 3 teams en hield contact via WhatsApp. Deze ronde experimenteerde ik met pop-up technieken en het tekenen van planten, en combineerde ze in mijn boekje. Het resultaat was een kleurrijk en verrassend geheel. Dit avontuur heeft mijn vaardigheden uitgebreid en een waardevolle gemeenschap van creatievelingen gevormd. Nu kijk ik uit naar de volgende creatieve wendingen in de round robin serie.

BoekenBlog: Drive door Mark Tuitert

BoekenBlog: Drive door Mark Tuitert

Het boek “Drive” is geschreven door Mark Tuitert, een voormalig Olympisch schaatskampioen uit Nederland. Het boek richt zich op het idee van menselijke motivatie en hoe we onszelf kunnen aandrijven om onze doelen te bereiken.

Je leest over het boek, bekijkt mijn visuele verlag, je leest waarom Mark Tuitert volgens mij de juiste persoon is om jou te motiveren, wat een stoïcijnse mindset is en waarom jij die wilt hebben en welke 5 belangrijke tips voor projectmanagers in het boek staan.

Mijn eerste project als ‘visueel projectmanager’ is geopend

Mijn eerste project als ‘visueel projectmanager’ is geopend

Mijn eerste opdracht als gedetacheerde projectmanager vond ik bij de gemeente Leiden. Het was deze opdracht waarbij ik alle vaardigheden die ik had vanaf het begin inzette én mijn huiswerk van de opleiding Visueel Leiderschap van De Betekenaar direct in kon zetten. Mijn kwaliteiten als visueel projectmanager gingen met sprongen vooruit.