Je hebt afgelopen vrijdag de PUNT & weer vooruit-challenge afgerond. Applaus! Daar is doorzettingsvermogen, energie en enthousiasme voor nodig.  

Wij hebben in ieder geval mooie, enthousiaste reacties gekregen en hopen dat jij eenzelfde ervaring hebt gehad. Een ervaring die bijdraagt aan een geïnspireerde blik op de tijd die voor je ligt. Op betrokken samenwerkingen met anderen. Met humor en vertrouwen.

De challenge heeft je ook een inkijkje gegeven in hoe wij werken. Jacobien en ik delen dezelfde visie als het gaat om samenwerken en visuele communicatie. Tegelijk hebben we een andere stijl en focus.

Ik sta voor het inzetten van  visuele werken als extra communicatiemiddel voor projectteams. Daar waar verschillende disciplines elkaar net niet begrijpen of op een ander abstractieniveau praten, helpt het elkaar te begrijpen. Als (project)manager beweeg je zo van managen naar faciliteren.

De oefeningen waarin jij de basis van het tekenen legde, maar ook de PUNT op de horizon en de template voor bewust samenwerken zijn bijvoorbeeld van mijn hand.

Je herkent Jacobien aan de visuele werkvormen zoals het wijsheidstegeltje, teken-je-monster en punt van de dag. Daarmee richt zij zich meer op de kant van effectieve gespreksvoering, inspirerend presenteren en de magie van (visuele) storytelling. Jacobien helpt je het liefst om creatieve blokkades op te ruimen en de kracht van visuele communicatie te laten zien, om je vol te laten vertrouwen op je eigen mogelijkheden.

Nu kunnen we ons heel goed voorstellen dat je nog niet genoeg hebt van visueel werken.
Daarom hebben wij een oplossing die we je graag aanbieden.

Komt ie:

Jacobien geeft op dinsdag 23 februari 2021 de online workshop Zakelijk Tekenen-Visual Note. Met deze workshop leer je uitgebreid de basis van zakelijk tekenen, toegepast op gesprekken met anderen en op het vormgeven van je eigen denkproces. Een super mooie workshop die je gaat helpen om met tekenen helderheid en inzicht te brengen in je gespreks- en denkprocessen. 

Ik geef op dinsdag 2 maart 2021 de online workshop Teken je Toekomst.

Door de toekomst van jezelf of van je project letterlijk voor je te zien, wordt de weg er naar toe duidelijker. In de workshop bepaal jij je toekomst, maar helpen we elkaar ook om die nog concreter én mooier te maken. In meerdere rondes werken we samen en bevragen we elkaar, vergelijkbaar met Design Thinking. Na jouw workshop ligt jouw toekomst voor je en heb je hulpbronnen gevonden -in jezelf en in de andere deelnemers- om die waar te maken.

In beide workshops gaan we verder waar de challenge is gestopt. Sterker nog, ze sluiten naadloos op elkaar en de challenge aan. We zetten tekenen nog meer in als communicatiemiddel, gaan nog meer aan de slag met betrokken samenwerken en jouw doelen krijgen nog meer visuele vorm. 

De workshops geven we vaker, zowel ‘in company’ als via open inschrijving, normaal gesproken voor €247,- per persoon (excl. BTW). Nu we massaal behoefte hebben aan duidelijkheid over onze toekomst -en wij heel blij worden van geven- hebben we de prijs verlaagd naar €124,- per persoon (excl. BTW).

Speciaal voor jou gaan we nog een PUNTje verder!

Met de actiecode PUNT ontvang je namelijk €50 extra korting per workshop

Deze investering kost je nu slechts €74,- per workshop. Volg je beide workshops, dan heb je dus een korting van €100,- in totaal!

Wil je ze beide volgen (zeker doen!), vul dan de actiecode 2PUNTen in. Dan ontvang je ook nog een visueel goodie-pakket ter waarde van €25,= waarmee je nog meer waarde uit workshops kunt halen!

We kunnen niet wachten om je online in het echt te ontmoeten en je mee te nemen in de wondere wereld van de visuele communicatie!

Met visuele groet,

Eveline en Jacobien

PUNT & vooruit-challenge = een energieboost voor online werkplezier