Welkom bij de start van PUNT & weer vooruit. Op deze pagina vind je alles wat jij vooraf wilt weten én meer.

We horen om ons heen veel mensen vermoeid zuchten als het over online samenwerken gaat. Met name het vinden van steeds nieuwe manieren om de aandacht en betrokkenheid hoog te houden. Niet zo gek, er is ook veel te zuchten. Online (samen)werken vraagt veel energie. Dat onduidelijk is hoe lang we dit nog moeten doen en wat er daarna volgt, maakt het extra moeilijk.

En dat terwijl de kwaliteit van samenwerken en de mate van betrokkenheid die je ervaart een enorme impact heeft op je werk(plezier) en hoe je je werk beleeft.

Als visual facilitators wilden wij graag iets doen. Iets betekenen voor hen die fijn samenwerken en het gevoel van sterke betrokkenheid belangrijk vinden. 

Onze expertise ligt in het visueel communiceren. Geen kunstvorm, maar een manier van communiceren die jou helpt versimpelen én dingen zichtbaar maakt tegelijkertijd. Dat is wat wij kunnen bijdragen. En dat is precies wat we de komende 10 dagen met jou gaan doen.

Hoe werkt het?

Vanaf 18 januari krijg je elke werkdag een email in je inbox met een nieuwe PUNT vol visuele aandacht. Dit kan een oefening zijn of simpelweg inspiratie.  We verwachten dat je ongeveer 15 minuten per dag bezig bent met de oefening. Tegelijk zijn alle oefeningen zo bedacht dat je ze kunt uitbreiden voor meer verdieping. Je kan alle oefeningen alleen doen en de meeste ook samen met jouw collega’s.

Wat levert het op?

Ons grote doel: visuele inspiratie voor meer energie en plezier in online (samen)werken.
Jij wordt geïnspireerd om:
* Te blijven omdenken in deze tijd.
* Jouw mindset (en die van je collega’s) positief te houden.
* Visuele online werkvormen te ervaren (zonder nieuwe online programma’s)
* Plezier te hebben en te houden in het online samenwerken

PUNT & vooruit-Challenge = een energieboost voor online werkplezier

Wie zijn wij eigenlijk?

Via een reactie op een LinkedIn-bericht kwamen wij met elkaar in contact. We bleken nogal wat overeenkomsten te hebben. Zo woonden we allebei in Utrecht, houden we van wandelen, inspirerende gesprekken en goeie koffie. Maar de allerbelangrijkste overeenkomst: we bleken allebei als visueel trainer/facilitator en zakelijk tekenaar te werken! En zo leidde een kort bericht op LinkedIn naar een inspirerende samenwerking.  

Eveline en ik hebben samen 20 jaar ervaring met visueel faciliteren en zakelijk tekenen. Allebei worden we door onze opdrachtgevers gewaardeerd om ons positieve enthousiasme en om onze passie om mee te denken met anderen. Precies dit willen we ook met jou delen.

Juist omdat we in deze tijd iets extra’s willen geven wat  jou aanzet tot heel veel betoverende motivatie, waanzinnig enthousiasme en geweldige betrokkenheid. Zodat thuiswerken in 2021 een prikkelende, creatieve en waardevolle (online) ervaring wordt!

Met deze challenge breng je op originele en verbindende wijze humor en creativiteit in je (online) samenwerkingen. Deze 10 dagen wordt de ‘punt’ in je wakker gemaakt en ga jij weer vooruit.

Wat heb je nodig voor deze inspirerende ervaring?

De ene dag ontvang je een mail met een PDF om te printen en in te vullen, de andere dag is een vel papier met een pen voldoende. Zorg in ieder geval voor een pen, wat papier en stiften of kleurpotloden. Dan ben je er al helemaal klaar voor. Mocht je een printer hebben, dan is dat helemaal top! Oja, en een schaar…

Misschien denk je nu “foei, waar haal ik een creatief kwartiertje voor mezelf vandaag?”

Geen paniek! Daar hebben we natuurlijk aan gedacht: download vandaag al jouw unieke deurhanger en pak die kleurpotloden en schaar er alvast bij!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail via de knop in de rechter kolom!

Wij hebben er zin in!
Met PUNTgave groet,
Jacobien en Eveline

PUNT & vooruit-challenge = een energieboost voor online werkplezier