Morgen is het zover: Blue Monday, bijna-lockdown-klaar-maar-toch-weer-verlengd-dag en ga zo maar door. 

Laten we samen een lichtPUNT creëren. Het maakt namelijk niet uit met welke omstandigheden je te maken hebt, er is altijd een lichtPUNT te vinden. En je kunt altijd vooruit, ook al lijkt de stap en de snelheid die je maakt maar heel beperkt.

lichtPUNT 1: Welkom! Fijn dat je erbij bent en meedoet aan de challenge. 

lichtPUNT 2: Morgen starten we met onze eerste mail. Voor nu willen we je alvast wat geven. Als facilitators weten we hoe belangrijk intentie is. De energie die jij bereid bent te geven aan iets. Het liefst in woorden gevat en zichtbaar gemaakt als tegeltje aan de muur. Zodat je je elke dag herinnert wat je had afgesproken met jezelf.

Daarom geven we je een visueel wijsheidstegeltje voor aan de muur. In twee varianten. Een tegeltje voor de klassieke smaak en een tegeltje voor de meer moderne look.

Om te doen voor jezelf:

  • Print de template en schrijf op wat je intentie is voor deze challenge. Mocht je geen printer hebben, teken dan een vierkant op een vel papier, versier de hoeken en schrijf je intentie voor de komende 10 werkdagen op.

En met elkaar:

  • Laat iedereen een tegeltje voor iets gezamenlijks invullen. Bijvoorbeeld voor een doel of project waar jullie aan werken.
  • Start een inspirerend gesprek: Welke intentie heeft iedereen opgeschreven? Zijn er verschillen? Overeenkomsten? Is er een gezamenlijke intentie?
  • Bundel ze en maak er een foto van. Zo kun je op een later moment jullie intentie(s) erbij halen en kijken waar je op dat PUNT staat. 

lichtPUNT 3: Wij zijn heel benieuwd naar je ervaringen onderweg! We nodigen je uit om je ervaring van de dag te delen met ons door te reageren op de mail.  Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van het visuele “PUNT & weer vooruit” pretpakket dat we aan het eind van de challenge verloten!

Met lichtPUNTige groet,

Jacobien & Eveline

PS. Leg pen, papier en eventueel viltstiften vast klaar. Dan ben je morgen startklaar om vooruit te gaan!

PUNT & vooruit-challenge = een energieboost voor online werkplezier