Meer thuiswerken. Langer thuiswerken. Hoe hou je dan die connectie met je collega’s vast? Hoe motiveer jij je team?

Wij prikkelen jou om nieuwsgierig te zijn naar jezelf en je collega’s. Jij start je dag creatief en geeft op een leuke manier een boost aan jouw samenwerkingen.

Schrijf je direct in voor deze GRATIS boost!

Door je in te schrijven voor PUNT & weer vooruit, schrijf jij je ook in op de InspiratieMail van MOS Projectfacilitator.

Zullen we Blue Monday van 2021 (18 januari!) gewoon omtoveren tot een waanzinnige dag? 
Eentje die de rest van het jaar aanjaagt tot heel veel betoverende motivatie, waanzinnig enthousiasme en geweldige betrokkenheid? Maak van het thuiswerken dan een prikkelende, creatieve en waardevolle (online) ervaring!

Met deze challenge breng je op originele en verbindende wijze humor en creativiteit in je (online) samenwerkingen. Deze 10 dagen wordt de ‘punt’ in je wakker gemaakt en ga jij weer vooruit.

Programma

Tijdens deze online challenge gaan we praktisch aan de slag met visuele werkvormen die helpen om meer betrokkenheid te creeeren en je samenwerkingen te versterken.  We verkennen de kracht van een visualiseren door te tekenen, door laagdrempelige intervisie, door waar te nemen en nog veel meer.

Resultaat

Aan het eind van de challenge heb je jouw eerste, of nieuwe, stappen gezet in het visueel samenwerken met je team. Durf je de oefeningen nog niet samen met je collega’s te doen? Geen probleem, want alle oefeningen zijn ook alleen te doen. Dan ontdek je in jouw eigen tempo visuele tips en tools die je voor jezelf en later misschien ook binnen je team kunt toepassen.

Praktisch

De challenge is laagdrempelig van opzet en iedereen kan deelnemen, ook als je (nog) niet tekent in je werk. Je hebt geen tekenervaring of tekentalent nodig.
Wat je wel nodig hebt? Jouw favoriete pen of een zwarte stift, gekleurde potloden of stiften en… een printer of papier.

Vanaf 18 januari 2021 ontvang je 10 werkdagen lang elke dag een e-mail met daarin een praktische, visueel creatieve oefening die je direct toe kunt passen.  Dit is uiteraard helemaal GRATIS!
Ben jij erbij? Ja, uiteraard! En neem je nog iemand mee?

Geef je vandaag nog op en geef een visuele boost aan het thuiswerken in 2021!

* indicates required

Door je in te schrijven voor PUNT & weer vooruit, schrijf jij je ook in op de InspiratieMail van MOS Projectfacilitator.