Workshop Teken je Toekomst voor Projectmanagers

Jouw toekomst in beeld brengen klinkt als iets wat een waarzegger of tijdreiziger voor je kan doen. Toch kan jij dit zelf ook!

Je kent waarschijnlijk de ‘vision boards’ die worden gemaakt ter inspiratie. Door die visie voor jezelf te tekenen, je stappen in beeld te brengen en er over te praten wordt jouw wens concreter. Het wordt een plan! En een plan maakt van een wens een haalbaar plaatje.

Schrijf je direct in voor deze workshop!

Weet jij genoeg en kan je niet langer wachten? Direct inschrijven kan! Wil je toch nog meer weten, lees dan nog even verder onder de knop.

De prijzen in het volgende scherm zijn inclusief BTW én door je in te schrijven voor de workshop, schrijf jij je ook in op de InspiratieMail van MOS Projectfacilitator.

De workshop

Teken je Toekomst is een workshop: je gaat aan de slag en aan het einde heb jij een (bijna) afgerond product! Bijna, want als je er een nachtje over slaapt, kan er een nuance veranderen.

We starten de workshop met het bepalen van jouw missie en jouw volgende grote stap. De uitdaging die jij voor jezelf formuleert is iets waar je nu nog tegenop ziet, maar wel in gelooft. In de workshop combineren we zakelijk tekenen en design thinking om te komen tot een poster met jouw concrete toekomstplan.

Als extra cadeautje leer je nieuwe mensen kennen! Want door jouw plannen te bespreken en elkaar vragen te stellen, wordt jouw plan scherper. Bovendien is hulp vragen en aanbieden gemakkelijker als je alle ‘ins and outs’ van elkaars toekomstplan kent.

Jouw resultaat

Na de workshop heb jij jouw -zelf getekende- toekomstplan op papier gezet.

Door de stappen in de workshop is jouw grote stap bereikbaar. Je weet waar je naar toe wilt en hoe je daar moet komen, misschien kreeg je zelfs al concrete hulp aangeboden. Hierdoor ben jij onoverwinnelijk en waanzinnig gemotiveerd.

De praktische kant

Wanneer? Op dinsdag 2 maart! We starten om 14 uur. De workshop duurt maximaal 3 uur, inclusief een pauze.

De kosten voor de workshop zijn normaal €247,- per persoon, excl. BTW. Omdat we, juist nu, meer behoefte hebben aan duidelijkheid in onze toekomst en ik niemand wil uitsluiten, is jouw investering nu slechts €124,- per persoon, excl. BTW.

Het is handig, en noodzakelijk, als jij een aantal dingen voor jezelf klaar legt: een aantal vellen papier, een zwarte stift en een aantal gekleurde, jouw waterfles en je LinkedIn-app zodat je in contact kan blijven met de andere leuke mensen. Wil je werken op een tablet? Dan kan natuurlijk ook, zolang je zorgt dat je je scherm kan delen.

Ben je er bij? Neem je nog iemand mee? Leuk!