We brengen je een laatste PUNTje. 

Uit ervaring weten we namelijk dat tijd wonderen doet.

Je hebt tijd nodig om de inzichten en ervaringen uit een challenge om te zetten naar de dagelijkse praktijk. Soms heb je ook gewoon iemand nodig die de mogelijkheden en handvatten aanreikt die je zelf nog niet had. Het is dan wel belangrijk dat je je uitgenodigd voelt om het aan te pakken en er iets mee te doen. Uitgenodigd om je aan iets nieuws te wagen bijvoorbeeld. Voor samenwerken geldt hetzelfde. Op een bepaalde manier moet je je uitgenodigd voelen om mee te doen aan een samenwerking. Voelen dat je welkom bent.

Kaartje sturen

Misschien is dat wel de belangrijkste stap om een samenwerking energie te geven: jezelf uitnodigen en welkom heten om jouw specifieke bijdrage te kunnen leveren, maar ook een ander uitnodigen en welkom heten.

Daarom sturen we je een laatste PUNT. Een kaartje dat je kunt sturen aan een collega. Een tastbare manier om een ander uit te nodigen, zich welkom te laten voelen. 

Dat kan een uitnodiging zijn voor iets simpels als een koffiemoment. 

Wij maakten allebei twee illustraties met uitnodigingen die nu kunnen, straks kunnen en altijd zullen kunnen. Je krijgt dus vier kaarten! Genoeg keus en mogelijkheden om meerdere collega’s uit te nodigen voor een waardevol moment. 

Aan jou de uitnodiging ze te gebruiken 😉

Visuele goodie-bag

De oplettende deelnemer weet dat er nog wat beloftes van ons openstaan.

Allereerst de winnaars van het visuele pretpakket. Karin en Lex zijn de gelukkige winnaars geworden. Houden jullie je brievenbus in de gaten?

Gefeliciteerd, Karin en Lex!

Onze B-HAG

En… De dag dat jullie je B-HAG tekende, beloofden wij ook die van ons te delen. Nieuwsgierig?

Dat was het. Wij gaan er nu echt een PUNT achter zetten. Maak er een mooi visueel feestje van. De wereld kan wel een goede visuele energieboost gebruiken om een PUNT te zetten & weer vooruit te gaan. Daar hebben we iedereen bij nodig!

Met visuele groet,

Eveline en Jacobien

PUNT & vooruit-challenge = een energieboost voor online werkplezier