BoekenBlog - Eveline Boeken

Het meest interessante boek dat ik in april 2023 las is “Gedoemanagement” van Frank Schurink. Gedoemanagement (Frank Schurink) beschrijft het omgaan met gedoe vanuit NLP technieken. Ik heb een visueel verslag van dit boek gemaakt in mijn boekenjournal.

Visueel verslag van het boek Gedoemanagement

Het boek “Gedoemanagement” van Frank Schurink biedt een verfrissende kijk op hoe we omgaan met stress en uitdagingen in ons dagelijks leven. Schurink moedigt lezers aan om hun doelen op te splitsen in kleine, behapbare stappen en om zich te concentreren op hun eigen groei in plaats van constant te vergelijken met anderen. Het boek staat vol met praktische tips en oefeningen die je helpen een positieve en productieve mindset te ontwikkelen.

Een interessant aspect van “Gedoemanagement” is de focus op neurolinguïstisch programmeren (NLP), een methode die gericht is op het begrijpen van de connectie tussen onze gedachten, taal en gedrag. Het boek bevat verschillende NLP-technieken, zoals het herkennen en veranderen van beperkende overtuigingen. Het toepassen van NLP-technieken kan een krachtige manier zijn om een positieve mindset te ontwikkelen en minder gedoe te ervaren.

De mooiste les uit het boek is: “Gedoe doe je, het is een werkwoord.”

Ik vond het boek zo nuttig en interessant dat ik een visueel verslag van het boek heb gemaakt in mijn boekenjournal.

In mijn boekenjournal houd ik elke maand een overzicht bij van de boeken die ik lees. Heel simpel in zwart-wit en alleen met de titel, auteur en een korte recensie. Als ik een inhoudelijk interessant boek uit heb, maak ik er een visueel verslag van.

BoekenBlog: Gedoemanagement

Eveline

Eveline Mos is een gepassioneerde professional op het gebied van projectmanagement, visueel faciliteren, NLP en Deep Democracy. Met haar bedrijf, MOS Projectfacilitator, is ze een autoriteit geworden op het gebied van effectief projectmanagement en het creëren van betrokken en inclusieve samenwerkingen. Met haar ruime ervaring in projectmanagement en haar artistieke talent als visueel facilitator, helpt Eveline organisaties om de samenwerking binnen teams te verbeteren en het verhaal van het project effectief over te brengen aan bewoners, samenwerkingspartners en andere betrokkenen. Ze maakt gebruik van NLP en Deep Democracy om communicatie en besluitvorming op een krachtige manier te bevorderen.

Geef een reactie