Eveline Mos, banner luxe

De luxe van het mysterie, wat is dat voor jou?
Is dat het niet weten en dus ook geen zorgen maken? Of is dat de uitnodiging om op onderzoek uit te gaan?

Ik voel ze allebei.

Januari vind ik een mysterieuze maand. We worden buiten verrast door verhullende mist, felle zon die alles zichtbaar maakt of maagdelijke sneeuw die de bodem bedekt bedekt. Binnen onderzoeken we de terugkeer naar het normale leven na alle feestdagen. En nog verder naar binnen maken we geen voornemens om ook geen zorgen te hebben of maken we juist wel voornemens om die verder te ontdekken.
Als je even niet oplet, veranderd de wereld zonder dat je er erg in hebt. Of last van hebt. Als je heel goed oplet zie je de details en ontrafel je de bewegingen.

Van alle twee de kanten kan je genieten.
Als je de tijd neemt.
Is de luxe van het mysterie dan eigenlijk de luxe van tijd?
Wanneer nam jij voor het laatste echt de tijd?

De luxe van mysterie

Eveline

Eveline Mos is een gepassioneerde professional op het gebied van projectmanagement, visueel faciliteren, NLP en Deep Democracy. Met haar bedrijf, MOS Projectfacilitator, is ze een autoriteit geworden op het gebied van effectief projectmanagement en het creëren van betrokken en inclusieve samenwerkingen. Met haar ruime ervaring in projectmanagement en haar artistieke talent als visueel facilitator, helpt Eveline organisaties om de samenwerking binnen teams te verbeteren en het verhaal van het project effectief over te brengen aan bewoners, samenwerkingspartners en andere betrokkenen. Ze maakt gebruik van NLP en Deep Democracy om communicatie en besluitvorming op een krachtige manier te bevorderen.

Geef een reactie