Eveline Mos, banner luxe

De luxe van persoonlijke bloei, dat staat in maart centraal.

Bloei. Je leest het goed.
Ik vroeg me -vaak hardop- af of bloeien niet mooier is dan groeien.

De reis is belangrijker dan de bestemming, dat horen we al jaren van alle wijze mensen. Dus is groeien dan belangrijker dan bloeien? Of is groeien zinloos als je niet bloeit?

Persoonlijke bloei illustratie

Zijn de planten in jouw tuin mooier als ze groeien, of zie je liever een bloeiende bloemenzee?

Zijn wij onze klanten en collega’s, beter van dienst van we groeien? Of moeten we daarvoor bloeien?

Het is maar een overdenking, maar ik weet 1 ding zeker: vanaf nu kies is voor persoonlijke bloei. En de luxe van floreren. Voor mezelf en in mijn projecten.

De luxe van persoonlijke bloei

Eveline

Eveline Mos is een gepassioneerde professional op het gebied van projectmanagement, visueel faciliteren, NLP en Deep Democracy. Met haar bedrijf, MOS Projectfacilitator, is ze een autoriteit geworden op het gebied van effectief projectmanagement en het creëren van betrokken en inclusieve samenwerkingen. Met haar ruime ervaring in projectmanagement en haar artistieke talent als visueel facilitator, helpt Eveline organisaties om de samenwerking binnen teams te verbeteren en het verhaal van het project effectief over te brengen aan bewoners, samenwerkingspartners en andere betrokkenen. Ze maakt gebruik van NLP en Deep Democracy om communicatie en besluitvorming op een krachtige manier te bevorderen.

Geef een reactie